Tjenester

Trenger du starthjelp, har du punktert, er batteriet på bilen flatt, eller har bilen din på en eller annen måte brutt sammen? Hos Bergen Bilhjelp AS berger vi bilen din uansett hva problemet er og hva slags kjøretøy du har. Vi har både bilbergingskjøretøy som kan berge alt fra personbiler til vogntog.

Du kan få hjelp av oss hele døgnet

24/7 : 55 90 90 90

Personbilassistanser er det vi har mest oppdrag på. Mange tenker da mest på kollisjoner og utforkjøringer  men det utgjør bare en liten del av den totale oppdragsmengden. Derimot er startvansker, utelåsing og motorstopp de hyppigste årsakene til våre utrykkninger.

Har du behov for assistanse ring oss Vi hjelper alle!

24/7 Vakt telefon : 55 90 90 90

 

Vi hjelper alle! Dette er et utsagn vi står for.

Som en av distriktets ledende bilbergingsinstans  gjør vi vårt ytterste for at våre kunder skal få så optimal hjelp som mulig.

Våre undersøkelser viser at noe av det våre kunder setter mest pris på er at ventetiden til kranbilen kommer er så kort som mulig.

Det som også er viktig er at vår sjåfør har høy kompetanse og dermed kan løse problemet på best mulig måte. Vi har organisert oss slik at kort ventetid er blitt vårt varemerke og det er kanskje ikke så rart at etater som blant annet Politiet og Kommuner har valgt oss som en av sin  samarbeidspartner.

Har du kasko eller delkasko i din bilforsikring, uansett forsikringsselskap,er som oftes bilredning inkludert. Mot en egenandel, som stort sett varierer  fra 0,- til 500,- (inntil 3500 kg) får du rask og fagmessig hjelp av oss. Er du usikker  så ring vår døgnbemannede vakttelefon 24/7: 55 90 90 90

Tung bil Berging 24/7: 55 90 90 90

Har du større kjøretøy som trenger som trenger assistanse hjelper vi deg gjerne med det. 

  

 

 

 

Vraking

For kunder i Bergen omegn tilbyr vi frakt av din gamle bil og ordner papirarbeid i forbindelse med vraking til en fordelsaktig pris.

24/7: 55 90 90 90

 

 

 

 

Hva må du gjøre for å få hjelp?

For å få hjelp må du ringe til 55 90 90 90 og oppgi følgende informasjon:

  • Registreringsnummer?
  • Navn / rekvirent?
  • Hva trenger du hjelp til?
  • Hvor står du?
  • Hvilken dekning har du / type forsikring?